Zaregistrujte se a získejte dnes navíc 50 Kč

Jsme nejštědřejší cashback. Vracíme vám celou odměnu, kterou dostáváme od e-shopů. Z čeho žijeme?

Kolik utratíte za nákupy za 1 rok?

Cashback od Hamty.cz: 6000 Kč
Cashback od konkurence: 3000 Kč *
0 Kč
50 tis. Kč

Nemáte co řešit. Hamty.cz je pro Vás jasnou jedničkou, která Vám vyplatí ten nejštědřejší cashback.

* Vypočtený cashback je založen na průměrné provizi 6 %, kterou dávají e-shopy cashback portálům. Hamty.cz Vám ji dává celou, konkurenční cashbacky dávají polovinu. U cashbacku Hamty.cz je už roční členství zohledněno


Zakládáme si na maximální férovosti a otevřenosti. Proto vám chceme vysvětlit, jak fungujeme. Níže najdete odpovědi na otázky, které vás možná napadly. Pokud nemáte moc času na čtení, ve stručnosti to znamená:

Vracíme vám celou odměnu, kterou dostáváme od e-shopu. Ale z něčeho žít musíme, proto si účtujeme roční členství, které se počítá od data schválení první transakce. Cena ročního členství je v rozmezí 0 - 240 Kč dle aktivity a je hrazeno pouze z nastřádaných schválených peněz v daném roce. Nikdy nám nic neposíláte a nikdy po Vás nebudeme chtít žádné peníze.

Členství není strženo jednorázově, ale postupně. Při každé výplatě Vám vyplatíme polovinu schváleného cashbacku z nákupů, až do splacení celého ročního členství. Poté už z Vašeho cashbacku z daného roku nebudeme nic odečítat. Od Hamty získáváte 2x vyšší cashback, než u konkurence.

Proč to děláme? Tento způsob je výhodný pro všechny uživatele. Pokud nakupujete často, tak s Hamty.cz získáte mnohem více. Pokud byste za rok nakupovali málo, tak Vám vyplatíme obdobný cashback jako má konkurence. S Hamty.cz se nikdy nespletete.

 

Opravdu vracíte celou odměnu?

Jsme jiní než ostatní cashback portály. Vracíme vám celou odměnu, kterou získáváme od e-shopů, většinou je to 2x více než u konkurence. Podobné služby si většinou ponechávají 50 % odměny pro sebe. Mrkněte na porovnání platné k 15. 1. 2020 (Srovnání cashback portálů).

 

Z čeho tedy pak žijete?

Provoz stránek (programátorské práce, zákaznická podpora, marketing, obchod, …) něco stojí. Proto si účtujeme roční členství ve výši 0 - 240 Kč z Vašeho nastřádaného cashbacku (tj. pouhých 20 Kč měsíčně).

 

Kdy je Hamty.cz výhodnější než jiné cashbacky?

Pokud v průměru nakupujete za 8 000 Kč a více ročně na zapojených e-shopech (průměrně získáná provize je 6 %). Pokud utratíte méně, získáte obdobné podmínky jako u konkurence. 

 

A co když z jakéhokoliv důvodu utratím méně a Hamty.cz by tak pro mě bylo méně výhodné?

Vždy Vám dáme minimálně polovinu nastřádaného cashbacku, takže podmínky jsou obdobné jako u konkurence. Jakmile ale začnete šetřit více, získáváte vše. S Hamty.cz nikdy neztratíte, můžete jen získat víc!

 

Co se stane, pokud po celý rok ani jednou nenakoupím? Budu vám muset něco platit?

V žádném případě! Nikdy nám žádné peníze neposíláte. Když si nic nevyděláte, nic neplatíte.

 

Jsou i další možnosti, jak si zvýšit výplatu?

No jéje! Doporučujte – za každého nového aktivního uživatele vám dáme 200 Kč, tedy skoro celý roční poplatek!

 

Shrnutí:

Služby nevyužijete  -    neplatíte nic
Utrácíte málo (cca v průměro do 8 tisíc ročně)  -    dáme vám podobné podmínky jako konkurenční služby
Utrácíte nad 8 000 ročně  -    u Hamty.cz máte bezkonkurenčně nejvyšší cashback!

 






Registrovat přes Google

-- Nebo --